یزدفردا: آش اوماج از محبوب‌ترین آش‌های محلی در ایران است به طوری که از نظر محبوبیت همپای آش دوغ، آش شله قلمکار و آش رشته می‌باشد.

مواد لازم:

آرد سفید ۱ لیوان

سبزی آش ۵۰۰ گرم

عدس ۱ پیمانه

آب گوشت ۱ لیوان (میتوان از عصاره گوشت هم استفاده کرد)

پیاز ۳ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز

زمانبندی ویدیو:

مقدمه _ ۰:۰۰

آماده کردن خمیر و نحوه فرم دادن به آن _ ۰:۳۴

خرد کردن و تفت دادن پیاز _ ۱:۴۶

اضافه کردن عدس و آب گوشت _ ۲:۱۹

ضافه کردن سبزی و چاشنی _ ۲:۴۶

اضافه کردن رشته _ ۳:۱۴

سرو آش اوماج _ ۳:۵۱

منبع ویدیو: آپارات عطر غذای من

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا